Parasti adventa vainagu gatavoju pirmajā adventē. Galvenokārt, jau tāpēc, ka pirms tam man šķiet vēl par agru domāt par Ziemassvētkiem.

Tāds nu man šogad sanāca vainags. Tā kā modē vēsie toņi, kas tad var būt vēl vēsāks par metāla, sudraba krāsu?

Vainags tapa svētdienas pēcpusdienā, vienas garas dēliņa gulēšanas laikā. Uz salmu pamatnes ar karstās līmes pistoli pielīmēju – ko? Trīs reizes ļauts minēt! :c) Kā teica mana vecmāmiņa, izskatās pēc ķēdes. Bet nē – tie nav ķēžu posmi, tie ir – makaroni (parastie radziņi)! :c)

Ideja radās no interneta plašumos uzietas bildes ar dekoratīvu, pie sienas stiprinātu vainadziņu, kurš aplīmēts ar pupiņām. Veikalā pieejamās pupiņas man likās ļoti mazas, tāpēc meklēju pēc kā lielāka un uzdūros makaroniem.

Nu, ja! Un tad vainagu nopūtu ar sudraba krāsu no baloniņa (pirku Rimi Z-sv rotājumu nodaļā pa 1,20 LVL). Zelta svečturus aptinu ar foliju, iespraudu vainagā un uzliku sudrabkrāsas sveces. Gatavs! Šobrīd bildē skatoties, varbūt prasās pēc kāda violeta akcenta. Tad jau redzēs, varbūt vainags vēl tiks uzlabots. Lai gan man tīri labi patīk arī tāds – industriāls vainadziņš. :c)